Villkor och bestämmelser MyBianco+

 

1. Allmänt

MyBianco+ är en betalprenumeration som erbjuds av BIANCO FOOTWEAR A/S, Storegade 43-45, 6640 Lunderskov, Danmark, CVR 18912236 (nedan kallat BIANCO). Genom att acceptera dessa villkor och bestämmelser för MyBianco+ ingår du ett juridiskt bindande avtal med BIANCO. Det är endast möjligt att anmäla sig till MyBianco+ via vår webbplats www.mybiancoplus.com.

När du anmäler dig till MyBianco+, anmäls du samtidigt till BIANCOs nyhetsbrev, och du ger samtycke till att BIANCO får skicka marknadsföring till dig när du accepterar villkoren och bestämmelserna för BIANCO nyhetsbrev. Du kan när som helst avregistrera dig från nyhetsbreven utan att det har betydelse för ditt medlemskap i MyBianco+. 

Du ska ha fyllt 18 år för att anmäla dig till MyBianco+.

 

2. Betalning

Medlemskap i MyBianco+ kostar 99 kr inklusive moms var tredje månad. Den första betalningen görs vid registrering på mybiancoplus.com. Därefter sker förskottsbetalning var tredje månad. Ditt medlemskap i MyBianco+ förnyas automatiskt var tredje månad och fortsätter tills du säger upp det (se mer om uppsägning under punkt 4). Vid anmälan till MyBianco+ accepterar du att bli anmäld till automatisk betalning med betalkort. Vid registrering av automatisk betalning med betalkort accepterar du debitering av 99 kr inklusive moms var tredje månad från datumet för din anmälan till BIANCOs register. Observera att vissa banker kan kräva särskilt godkännande av ditt betalkort för automatisk betalning innan du kan anmälas till medlemsprogrammet.

Det är möjligt att betala med följande kort:

Dankort 
Visa
Visa Electron
Maestro
Mastercard
American Express

Ingen avgift tas ut vid betalning på www.mybiancoplus.com.

Du kan uppdatera dina betalningsuppgifter och se dina tidigare betalningar på din profilsida på www.mybiancoplus.com.

Vid utebliven betalning kommer du att få meddelande om detta av BIANCO. Om du inte utför den nödvändiga uppdateringen av dina betalningsuppgifter inom 7 dagar, förbehåller BIANCO sig rätten att upphäva ditt MyBianco+-medlemskap.

 

3. Medlemskap

Som medlem i MyBianco+ får du följande förmåner: 

Medlemsrabatt på köp

Du får 20 procent rabatt på köp av varor i fysiska BIANCO-butiker i Danmark, Sverige och Norge samt vid köp online i BIANCOs officiella online-butik bianco.com med leverans till Danmark, Sverige och Norge. Rabatten kan användas för köp av både fullprisvaror och nedsatta varor.

Reparations- och underhållsservice

Så länge som du är medlem i MyBianco+ har du möjlighet att utnyttja vår kostnadsfria reparations- och underhållsservice på dina medlemsköp samt en rad andra fördelar som är unika för dig som medlem. Gratis lagning och underhåll gäller i fysiska BIANCO-butiker i 24 månader från inköpsdatum mot uppvisande av kvitto och omfattar alla skor köpta genom ditt MyBianco+-medlemskap. Vår reparationsservice innebär att vi avgiftsfritt skickar dina skor till en skomakare för att åtgärda det slitage skorna har ådragit sig, inklusive byte av skosnören, klackar och sulor samt sömnad av skorna. Vår reparationsservice omfattar inte skor som enligt BIANCOs uppskattning är i sådant skick att lagning inte är möjlig. Vår underhållsservice täcker kostnadsfri putsning och uppfräschning av dina skor i din valfria BIANCO-butik. Våra skovårdsprodukter, Shoecare, omfattas inte av vår underhållsservice, och du kan därför inte få utlevererat gratis Shoecare-produkter genom ditt MyBianco+-medlemskap. Vår reparations- och underhållsservice påverkar inte de rättigheter som du har som konsument enligt annan lagstiftning, inklusive reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. 

2 för 1 på din födelsedag

Som medlem i MyBianco+ har du möjlighet att köpa två par skor till priset av ett par på din födelsedag, och du betalar endast för det dyraste skoparet. Förmånen gäller bara i fysiska BIANCO-butiker. Du kan utnyttja denna förmån en gång i samband med din födelsedag under perioden från sju dagar före din födelsedag och fram till sju dagar efter din födelsedag. Förmånen är personlig och gäller enbart den person i vars namn medlemskapet är registrerat. För att kunna utnyttja förmånen måste du uppvisa en giltig legitimation med födelsedatum. Medlemsrabatten gäller inte när du utnyttjar födelsedagserbjudandet.

MyBianco+-medlemskap och förmåner gäller inte:

vid köp av presentkort

i kombination med andra förmåner, erbjudanden, rabatter, kampanjer m.m.

vid köp på outlet och/eller andra former av mässor.

För att utnyttja din MyBianco+-rabatt och dina övriga medlemsförmåner ska du ange ditt MyBianco+-medlemsnummer till butikspersonalen.  För att använda rabatten online behöver du bara skriva in ditt medlemsnummer i kampanjkodfältet, när du har lagt en vara i din korg. Därefter dras 20 % rabatt av automatiskt från dina varor. 

MyBianco+-medlemskapet gäller för registrerade medlemmar och personer i medlemmens hushåll, dock med de undantag som anges i dessa villkor och bestämmelser. Med hushåll menas alla de personer som har samma folkbokföringsadress som personen som är registrerad och betalar för MyBianco+-medlemskapet. 

Vid misstanke om missbruk av MyBianco+-medlemskapet, t.ex. genom att det används av personer utanför medlemmens hushåll, förbehåller sig BIANCO rätten att upphäva ditt MyBianco+-medlemskap utan ytterligare varsel.

 

4. Uppsägning

Medlemskapet i MyBianco+ kan sägas upp med en månads uppsägningstid. Om du vid tidpunkten för uppsägningen har betalt för en period som ligger efter uppsägningstiden fortsätter ditt medlemskap, och du behåller dina medlemsförmåner tills betalningsperioden har gått ut, såvida du inte önskar att få detta belopp återbetalt.  

För att säga upp ditt MyBianco+-medlemskap ska du logga in på din profil på mybianco.bianco.se/my-bianco-plus. Du loggar in genom att klicka på ”DIN PROFIL” i toppmenyn.  Därefter skriver du in den e-postadress som du använde när du registrerade dig hos MyBianco+, samt ditt lösenord. Om du inte har loggat in på din profil tidigare och därmed inte har något lösenord, eller om du har glömt ditt lösenord, behöver du bara skriva in din e-postadress och sedan trycka på ”Glömt lösenord”. Då skickas ett nytt lösenord till din e-postadress, som du därefter kan logga in med. På sidan ”DIN PROFIL” kan du nu gå till undersidan ’Abonnemang’ och då ’Avsluta abonnemang’. På denna sida kan du själv säga upp ditt MyBianco+-medlemskap genom att klicka på knappen ’Avsluta abonnemang’. Efter uppsägningen får du en bekräftelse via e-post. Du kan också säga upp ditt abonnemang genom att kontakta BIANCOs kundservice. 

Om du vid anmälan till MyBianco+ har accepterat att BIANCO får skicka marknadsföring till dig kommer du fortsätta att få nyhetsbrev tills du aktivt avregistrerar dig. Om du vill avregistrera dig från BIANCOs nyhetsbrev kan du göra detta genom att följa anvisningarna under villkor och bestämmelser för BIANCO nyhetsbrev.

 

5. Ångerrätt

Du har rätt att ångra köpet av ditt MyBianco+-medlemskap i 14 dagar från tidpunkten för avtalets ingående, d.v.s. från det datum när du anmäler dig till MyBianco+. Om den sista dagen för utövande av ångerrätten infaller på en helgdag, lördag, söndag, julafton eller nyårsafton löper fristen ut nästföljande vardag. Ångerfristen efterlevs om du skickar ditt meddelande om utövande av ångerrätten innan ångerfristen har gått ut. 

Vid din anmälan ger du uttryckligt samtycke till och godkänner att din ångerrätt bortfaller när du genomför ditt första medlemsköp, varefter det inte är möjligt att ångra ditt köp av MyBianco+-medlemskapet. Du kan dock när som helst säga upp ditt MyBianco+-medlemskap enligt beskrivningen ovan under punkt 4. 

För att göra ångerrätten gällande ska du meddela BIANCO ditt beslut att ångra köpet i en otvetydig förklaring före utgången av din 14 dagars ångerfrist och innan du genomför ditt första medlemsköp.

 

6. Möjligheter att klaga

Du kan vända dig till Center for Klageløsning hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i Danmark och därefter till danska Forbrugerklagenævnet om du har ett klagomål.

Observera att vissa villkor måste vara uppfyllda innan Center for Klageløsning och Forbrugerklagenævnet kan behandla ditt klagomål. Du kan läsa mer på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens webbplats www.forbrug.dk.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens adress: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

 

7. Ändring av innehåll, villkor och priser

BIANCO förbehåller sig rätten att med 30 dagars varsel ändra på innehållet av MyBianco+, inklusive lägga till, ta bort eller ändra befintliga förmåner samt att ändra villkor och bestämmelser för MyBianco+ och att helt stoppa MyBianco+. Ändringar i innehållet och villkor och bestämmelser för MyBianco+ aviseras via e-post, och om det rör sig om väsentliga ändringar kan avtalet sägas upp med 14 dagars varsel med verkan från den dag ändringen träder i kraft. 

Dessutom förbehåller sig BIANCO rätten att ändra priser. Prisregleringar kommer alltid att aviseras via e-post och träder först i kraft från och med den efterföljande betalningsperioden i ditt medlemskap. Ditt MyBianco+-medlemskap kan således sägas upp enligt de allmänna uppsägningsreglerna utan att du påverkas av prisändringen.

 

8. Registrering och behandling av personuppgifter

När du anmäler dig till MyBianco+ registrerar vi de uppgifter som du lämnar i samband med din anmälan och uppgifter som du lämnar vid en senare tidpunkt i samband med uppdatering av din profil.

Vid din anmälan till MyBianco+ accepterar du att vi lagrar en digital kopia av inköpskvitton på dina medlemsköp för att du ska kunna utnyttja de fördelar som ingår i ditt MyBianco+-medlemskap. 

Vi lagrar en digital kopia av inköpskvitton på dina medlemsköp för att du ska kunna utnyttja de förmåner som ingår i ditt MyBianco+-medlemskap. 

Dessutom registrerar vi uppgifter om när och i vilka butiker du handlar och vilka varor du köper. Dessa uppgifter används för statistiska och analytiska ändamål, bl.a. för att inhämta mer kunskap om våra kunder och för marknadsföringsändamål, bl.a. för att kunna skicka dig en målinriktad och bättre marknadsföring om du är anmäld till vårt nyhetsbrev. 

För att kunna erbjuda förmånsrabatter och -service har våra butiker och franchisebutiker tillgång till vissa uppgifter om ditt medlemskap i MyBianco+, häribland dina grunduppgifter och inköpshistorik i aktuell butik. 

Om du anmält dig till vårt nyhetsbrev samtycker du samtidigt till att BIANCO får lämna ut uppgifter om ditt medlemskap i MyBianco+ till BESTSELLER Handels B.V., Vijzelstraat 68, 1017 HL Amsterdam, Holland, som ansvarar för BIANCOs officiella online-butik och som tillsammans med BIANCO skickar ut vårt nyhetsbrev. Dina uppgifter används enbart för statistiska och marknadsföringsmässiga ändamål. Du kan läsa om behandlingen av dina uppgifter i samband med utskicket av vårt nyhetsbrev i villkor och bestämmelser för BIANCO nyhetsbrev, som du accepterar i samband med anmälan till MyBianco+. 

Dina uppgifter kan dessutom överlåtas till andra externa samarbetspartners (databehandlare) som behandlar uppgifterna å våra vägnar enligt våra instruktioner – t.ex. vid lagring (hosting) av uppgifterna. 

Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och utöver vad som angivits ovan lämnar BIANCO inte ut dina uppgifter till andra företag eller tredje part utan ditt tillstånd om inte detta krävs enligt lagstiftningen eller om det är nödvändigt för att leverera en service eller tjänst som du har köpt eller bett om.

Behandlingen av dina personuppgifter baseras på ditt samtycke när du anmäler dig till MyBianco+.

 

9. Dina rättigheter 

Du har rätt att få tillgång till de personuppgifter vi behandlar om dig. Utöver detta kan du protestera mot insamling och ytterligare behandling av dina personuppgifter. Du har även rätt att begära att eventuell behandling begränsas, att dina personuppgifter rättas om något är felaktigt eller i vissa fall att de raderas. 

I vissa fall kan du även begära att vi ger dig en översikt över de personuppgifter som du har angivit till oss i ett strukturerat, vanligt använt och maskinläsbart format, och begära av oss att sådana upplysningar skickas till en annan dataansvarig. 

Om du önskar utöva någon av dina rättigheter kan du skicka in en begäran genom att kontakta BIANCO på mybiancoplus@bianco.com

Om du vill klaga på behandlingen av dina personuppgifter kan du skicka in ett klagomål till den lokala tillsynsmyndigheten.

 

Kontakta

MyBianco+
+45 76 34 79 60

Måndag till torsdag kl. 13.00 – 16.00

Telefonen är stängd fredag till söndag såväl som på danska helgdagar.